Gostilna Kolar – dobrote iz domače kuhinje!

Gostilna Kolar

Ko lačni ste kot krokodil, v gostilni Kolar poskrbimo za razvajanje vseh vaših čutil. Mavrica svežine na krožnikih, objem dišečih vonjav in zvok odličnega okusa se vsak dan vijejo iz naše kuhinje. Da bi v njih lahko uživali tudi vi, sveže dobrote skrbno in z ljubeznijo pripravljamo že vse od leta 1988.

Iz Šentjurja, kjer smo začeli pisati našo družinsko zgodbo, nas je leta 1991 pot pripeljala v Ljubečno. Strasti, da bi za naše obiskovalce pripravljali dobrote iz domače kuhinje, nam ni mogel odvzeti niti krokodil, ki se je v teh  krajih izgubil.

Če ga še pomnite, naj vas ne prestraši, saj že vrsto let uživa v svojem novem domu. Mi pa smo še vedno tu. In tu bomo za vas ostali. Zgodba krokodila pa je prenesena na slike, katere si lahko ogledate v notranjosti gostilne Kolar.

V gostilni se nam je medtem pridružila že druga generacija Kolarjev, zato verjamemo, da vam bomo v prihodnje nudili še več zanimivega, odličnega in predvsem okusnega.

Obiščite nas, če iščete pester izbor malic, kosil, jedi po naročilu, ali zapeljive jedi iz sezonske ponudbe. Pokličite nas, če želite dostavo malic v podjetje, catering ali če potrebujete rešitev za večje zaključene družbe (tudi ob nedeljah, praznikih in izven delovnega časa). Tudi za naročilo zapeljivih tortic smo pravi naslov za vas.

Poskrbeli bomo za vaš okus in se potrudili zadovoljiti vse vaše skrite želje.

Vabljeni!