GOSTILNA KOLAR

Tradicija & Strast

TRADICIJA OKUSA DOMAČE KUHINJE, KI GA USTVARJA DRUŽINA DVEH GENERACIJ

Kratka zgodovina

KAKO SE JE VSE SKUPAJ PRIČELO

Iz Šentjurja, kjer smo začeli pisati našo družinsko zgodbo, nas je leta 1991 pot pripeljala v Ljubečno. Strasti, da bi za naše obiskovalce pripravljali dobrote iz domače kuhinje, nam ni mogel odvzeti niti krokodil, ki se je v teh krajih izgubil.

Če ga še pomnite, naj vas ne prestraši, saj že vrsto let uživa v svojem novem domu. Mi pa smo še vedno tu. In tu bomo za vas ostali. Zgodba krokodila pa je prenesena na slike, katere si lahko ogledate v notranjosti Gostilne Kolar.

V gostilni se nam je medtem pridružila že druga generacija Kolarjev, zato verjamemo, da vam bomo v prihodnje nudili še več zanimivega, odličnega in predvsem okusnega. Obiščite nas, če iščete pester izbor malic, kosil, jedi po naročilu, ali zapeljive jedi iz sezonske ponudbe. Pokličite nas, če želite dostavo malic v podjetje, catering ali če potrebujete rešitev za večje zaključene družbe (tudi ob nedeljah, praznikih in izven delovnega časa). Tudi za naročilo slastnih tortic smo pravi naslov za vas. Poskrbeli bomo za vaš okus in se potrudili zadovoljiti vse vaše skrite želje. Vabljeni!